Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun daca te plac!

 

De multe ori auzim intrebarea „tu ce zodie esti ?” ca pe urma sa ni se spuna „ perfect, avem multe in comun” sau „imi pare rau, dar eu nu ma inteleg bine cu zodia ta”. Si uite asa ni se acorda toata simpatia sau nu ni se da nici macar o sansa, doar raspunzand la o simpla intrebare referitoare la perioada in care ne-am nascut. Ce putem face pentru a inlatura aceasta prejudecata (caci este prejudecata sa caracterizezi un om dupa zodie, fara sa incerci sa-l cunosti), mai ales atunci cand prietenia acelei persoane este importanta pentru noi ?

In primul rand, trebuie ca noi sa stim mai multe despre acest subiect pentru a avea argumentele necesare in momentul in care iar vom fi chestionati. Astfel, trebuie sa amintim ca Ascendentul, care se calculeaza in functie de locul si ora nasterii, este la fel de important ca si zodia in care ne-am nascut. La maturitate, incep sa se atenueze caracteristicile date de zodia natala, mai ales daca nu avem si alte planete in acea zodie, si sa se imprumute tot mai multe caracteristici date de Ascendent. Si asta nu este tot.

Pentru ca cineva sa stie intr-adevar cate ceva despre noi ar trebui sa ne poata face o astrograma, care implica analiza tuturor corelatiilor dintre zodii, case si planete. Zodia natala este data doar de pozitia Soarelui in ziua nasterii noastre, dar mai sunt inca opt planete, plus Luna, cat si alte puncte astrologice importante  care trebuie luate in discutie (de exemplu, trebuie analizate planetele in case, planetele in zodii, conjunctiile, sextilele, quadraturile, etc).

In concluzie, cu rabdare si zambetul pe buze, trebuie sa explicam ca, daca intr-adevar se doreste a ne cunoaste, decat sa se faca efortul de a studia astrologia, poate este mai indicat sa bem o cafea impreuna.

 

Recomandare: Pastrati secreta ora de nastere! Daca nu o veti face, sa nu va mirati ca acea persoana, cu ajutorul unui astrolog, poate sa va creioneze trecutul, prezentul si viitorul si, intr-adevar, sa aiba toate datele necesare pentru a afla daca sunteti sau nu compatibili. :)

 

 

Poate va intereseaza sa cititi: "Astrologul, sarlatan sau profesionist" 

https://www.confident-consult.ro/news/astrologul-sarlatan-sau-profesionist/

Ai o întrebare?