FAQ

Pot fi sigur de confidentialitate?

In mod cert. Am experienta in serviciile HelpLine si stiu cat de importanta este siguranta faptului de a exprima gandurile cele mai intime, la adapostul anonimatului, fara rusine. Chiar daca pe ordinul de plata, la expeditor, va aparea un nume, ideea ca acesta nu poate fi legat in mod cert de persoana dv., va poate da o anume relaxare in conversatie.

Ce inseamna linie HelpLine?

Linie telefonica pentru convorbiri confidentiale despre probleme personale.

Dupa ce am platit, putem vorbi orice?

In principiu, da, cu conditia ca limbajul sa fie decent. Daca cumva aveti o problema ce necesita o documentare speciala, imediat ce voi avea raspunsul va urma o noua sedinta, de data aceasta gratuita. Orice om are anumite limite in domeniul cunoasterii iar recunoasterea si corectarea acestora face diferenta intre profesionisti si sarlatani.

In ce zona este cabinetul?

 Zona Unirii.

De ce plata se face in avans?

Din pacate, din cauza neseriozitatii unor clienti de a nu anunta neonorarea programarilor facute sau, dupa ce beneficiaza de servicii, cer o amanare de la plata pe termen nedefinit, ma vad nevoita sa cer plata in avans, cu atat mai mult cu cat serviciile oferite sunt parte integranta a unui bussines ce presupune taxe si impozite.

Pot folosi orice limbaj doresc?

Da, daca diferenta se face intre unul elevat sau unul popular, cu arhaisme sau in argou. Convorbirea trebuie sa fie cat mai relaxata si de aceea important este mesajul transmis si nu structura frazei. Atentie, nu intra in discutie si limbajul obscen. Linia de HelpLine nu este echivalenta cu linia erotica!

Imi rezerv dreptul de a va avertiza cand consider ca se depaseste limita decentei. Dupa a treia avertizare, voi considera sedinta incheiata iar convorbirea se va intrerupe.

Daca va urmez sfatul si nu sunt multumit de rezultat?

In primul rand, pentru a avea o buna imagine a situatiei, trebuie sa fiti complet sincer si sa-mi oferiti cat mai multe detalii. Datoria mea este sa va ghidez spre a va gasi singur raspunsurile sau, dupa caz, sa va prezint mai multe variante de rezolvare in situatia data si, impreuna, sa o descoperim pe cea mai buna. Totusi, intreaga responsabilitate a luarii deciziei de a urma o cale sau alta va apartine! Din pacate, nimeni nu poate actiona in locul dv., asa cum nimeni altcineva in afara de dv. nu suporta consecintele.

De ce difera interpretarile astrale in functie de astrolog?

Astrologia implică multă muncă de asimilare a unor informaţii clare, concise, ce sunt accesate din memorie selectiv si instaneu de catre astrolog, in functie de particularitatile astrogramei. Din aceasta cauza, chiar dacă astrologia este exactă, interpretarea hartii astrale este subiectivă, nefiind facuta de calculator ci de catre un om.

Ce inseamna paranormal?

Fenomen, manifestare, care se află în afară de ceea ce este normal.

Intrebarea ta:

Ai o întrebare pentru mine?