Marie-Luisa Beldiman

Sunt Marie-Luisa Beldiman iar de formaţie (şi vocaţie) sunt psiholog. Astrologia a fost o competenţă dobandită în cadrul facultăţii de Ştiinte Cognitive, pe lângă studiul astronomiei şi cosmologiei, şi a continuat să mă preocupe până în ziua de astăzi, fiind în continuare un domeniu ofertant de studiu şi cercetare. Am studiat şi parapsihologia, kaballa, sinergetica, bioterapia, istoria religiilor, istoria civilizaţiilor, cât şi multe alte discipline adiacente, necesare unei înţelegeri holisitice.

Sunt prietenoasă, veselă, pozitivă, optimistă şi plină de înţelegere, alegând să râd, în loc să plâng, să spun adevărul în locul unei minciuni profitabile, să salvez, în loc să distrug, să îmi recunosc limitele şi să încerc în fiecare zi să mi le depăşesc, să abordez lumea cu dragoste, înţelegere şi condesendenţă.

În caz că doriţi să mă etichetaţi, mă puteţi numi confidentă (persoană careia i se fac confidenţe, prieten); consilier personal (sfătuitor), life coach (antrenor de viaţă care vă ajută să vă atingeţi ţelurile) sau psihoastrolog, însă, în fapt, sunt persoana pe care vă puteţi sprijini când aveţi o problemă şi care vă va pune la dispoziţie experienţa ei ca psiholog, astrolog şi om, pentru a vă face să înţelegeţi ce şi de ce se întâmplă ceea ce vi se întămplă, şi care vă pot face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă. 

·    RECENZIIwww.facebook.com/LuisaMarieBeldiman/

5,0
5,0 din 5 stele
23 de recenzii
 

  recomandă  Confident Consult

Recomand cu toată încrederea deoarece este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit până acum și știu foarte bine ceea ce spun. Un om minunat, implicat și cu foarte mare răbdare. Un om cu care a-și vorbi zile întregi la rând deoarece știe să ajungă la sufletul meu și să mă ajute sa înțeleg tot ce nu am putut înțelege ani la rând.
Mulțumesc din tot sufletul Luisa.

Andreea Petrescu recomandă Confident Consult

Uneori viaţa îţi face cadou întâlnirea cu un om care te impactează în bine şi îţi oferă nişte linii şi trasee corecte în viaţă. Acest cadou a fost pentru mine întâlnirea cu Luisa şi voi fi mereu recunoscătoare pentru ghidajul ei şi pentru nota veselă şi proaspătă pe care o conferă mereu discuţiilor noastre. Recomand cu toată căldura!

Ruxandra Ionescu recomandă Confident Consult

Niciodata nu iti voi putea multumi indeajuns pentru ceea ce ai facut tu pentru mine. Intr-unul din cele mai grele momente din viata mea, mi-ai alungat temerile, mi-ai dat putere si curaj sa merg mai departe cu zambetul pe buze, ai risipit ceata de incertitudine ce ma invaluia. Si uite asa..deodata..s-a facut lumina, lucrurile care mi le-ai spus s-au adeverit rand pe rand, intrebarile mele au primit raspuns si eu am devenit puternica iar, castigand in tine un sfatuitor, un stalp de rezistenta si un prieten. Imi doresc din suflet sa iti dea Dumnezeu sanatate si sper sa nu te pierd vreodata. Esti un suflet deosebit de special si ai un har nativ ! Multumesc din inima!
 

Andrei Oprea  recomandă Confident Consult

Luisa are capacitatea de a interpreta hărțile astrale pe cât de rațional, pe atât de paranormal. Cred că este cel mai bun astrolog din România la ora actuală. Îmbină inspirat expertiza psihologică pe care o are cu știința astrologiei. Recomand cu căldură.

Ioana Sprite a evaluat Confident Consult

O iubesc! Este unul dintre oamenii pe care ma pot baza si care imi este alaturi in momentul cand sunt intr-un impas.

Gina Marine a evaluat Confident Consult

Un om minunat, un profesionist desavarsit ! Poti avea incredere ca problemele cu care te confrunti au o rezolvare .
Iubeste si se daruieste acestei profesii si de aici vin si rezultatele muncii, care nu este deloc usora!
Serozitatea si deschiderea este o alta calitate de necontestat. Bazati-va pe ea!
Un om frumos la trup si suflet. Va multumim pentru tot si va iubim!

Angela Sabaru  recomandă Confident Consult

Erudiție, luciditate, empatie responsabilitate, un "pachet complet", profesionalism %.

 

Madalina Ilie a evaluat Confident Consult

Asa cum spui, asa se intampla; fie esti cu adevarat un mare astrolog, fie tu esti cea care determina viitorul. :)

 

Monica Liche a evaluat Confident Consult

Genială! De fiecare dată! Și asta de multi, mulți ani. 

Dan Lungu a evaluat Confident Consult

Servicii de astrologie de mare calitate si profesionalism, dublate de o voce cu un adevarat farmec ezoteric.

 

Alexandru Damian a evaluat Confident Cosult

O cunosc pe Luisa de peste 15 ani, abia primeam buletinul. In toti acesti ani am pastrat legatura, uneori la ani, alteori la distanta de luni. De fiecare data o placere, de fiecare data motivat sa revin. Cu siguranta, harul ei profesional in astrologie a mentinut aceasta legatura, alaturi de o personalitate deschisa si vesela. Mult succes in tot ce iti propui!

Horoscop de o mare acuratețe, profesionist întocmit, cu informații ce pot sta la baza eșecului sau succesului personal uneori ! Mult succes în continuare!

 

Eva Damian a evaluat Confident Consult

Am avut sansa sa verific de-a lungul a multor ani, veridicitatea horoscoapelor pe care mi le-a intocmit Luisa. Cu toata increderea v-o recomand.

Singurul horoscop destul de precis, incat sa te hotarasti daca joci sau nu la LOTO!

 

 

FORMULAR DE COMANDA

Datele nasterii se completeaza doar pentru sedintele de astrologie.

Newsletter

Vreti sa fiti anuntat cand apar noi articole pe site?