Marie-Luisa Beldiman

Sunt Marie-Luisa Beldiman iar de formaţie (şi vocaţie) sunt psiholog. Astrologia a fost o competenţă dobandită în cadrul Facultăţii de Ştiinte Cognitive, pe lângă studiul astronomiei şi cosmologiei, şi a continuat să mă preocupe până în ziua de astăzi, după peste 24 de ani practică şi peste o mie de articole publicate în presă. În plus, am studiat cu profesori renumiţi parapsihologia, kaballa, sinergetica, bioterapia, istoria religiilor, istoria civilizaţiilor, cât şi multe alte discipline adiacente, necesare unei înţelegeri holisitice.

Sunt foarte empatică, prietenoasă, veselă, pozitivă, optimistă şi plină de înţelegere, alegând să râd, în loc să plâng, să spun adevărul în locul unei minciuni profitabile, să salvez, în loc să distrug, să îmi recunosc limitele şi să încerc în fiecare zi să mi le depăşesc, să abordez lumea cu dragoste, înţelegere şi condescendenţă.

În caz că doreşti să mă etichetezi, mă poţi numi confidentă (persoană careia i se fac confidenţe, prieten); consilier personal (sfătuitor), life coach (antrenor de viaţă care te ajută să-ţi atingi ţelurile) sau psiho-astrolog  însă, în fapt, sunt persoana pe care te poţi sprijini când ai o problemă şi care îţi va pune la dispoziţie experienţa ei ca psiholog, astrolog şi om, pentru a te face să înţelegi ce şi de ce se întâmplă ceea ce ţi se întămplă,  şi care îţi poate face viaţa mai uşoară şi mai frumoasă. 

RECENZII: www.facebook.com/LuisaMarieBeldiman/

5,0
5,0 din 5 stele
23 de recenzii
 

Gina Visan  recomandă  Confident Consult

Recomand cu toată încrederea deoarece este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit până acum și știu foarte bine ceea ce spun. Un om minunat, implicat și cu foarte mare răbdare. Un om cu care a-și vorbi zile întregi la rând deoarece știe să ajungă la sufletul meu și să mă ajute sa înțeleg tot ce nu am putut înțelege ani la rând. Mulțumesc din tot sufletul Luisa.

Ruxandra Elena recomandăCConfident Consultonfident Consult

Am cunoscut-o pe Marie într-un moment greu din viața mea, unul din acele momente în care pur şi simplu nu mai ştii cum să te ridici sau pur şi simplu nu mai găseşti vreun rost să o faci. Profesionalism, seriozitate, o muncă bine făcută...astea sunt doar câteva dintre cuvintele folosite de ceilalți pentru a o descrie pe Marie. Pentru mine ea este un talent nativ, o binecuvântare, o genială combinație dintre un astrolog si un psiholog şi aşa cum îmi place mie să o alint : "arma mea secretă". Am avut lecții de învățat, paşi de urmat, bucurii de împărțit şi în special greutăți de trecut. Pe toate le-am parcurs alături de ea si cu aceasta ocazie doresc să îi multumesc încă o dată ! Nu aş fi dorit să fac aceşti paşi cu nimeni altcineva decat cu tine, Marie ! Sa îți dea Doamne Doamne sănătate !

Andreea L. recomandă Confident Consult

Ședința cu Luisa a fost un carusel de emoții. A fost o discuție complexa și completă, care a acoperit toate palierele vieții. Efectele au rămas mult după încheierea convorbirii noastre, iar energia care s-a născut a fost extraordinară. Luisa, iti mulțumesc încă o dată pentru toate perspectivele pe care mi le-ai adus!  Andreea

 

Andreea Petrescu recomandă Confident Consult

Uneori viaţa îţi face cadou întâlnirea cu un om care te impactează în bine şi îţi oferă nişte linii şi trasee corecte în viaţă. Acest cadou a fost pentru mine întâlnirea cu Luisa şi voi fi mereu recunoscătoare pentru ghidajul ei şi pentru nota veselă şi proaspătă pe care o conferă mereu discuţiilor noastre. Recomand cu toată căldura!

Madalina Ilie a evaluat Confident Consult

Asa cum spui, asa se intampla; fie esti cu adevarat un mare astrolog, fie tu esti cea care determina viitorul. :)

Ruxandra Ionescu recomandă Confident Consult

Niciodata nu iti voi putea multumi indeajuns pentru ceea ce ai facut tu pentru mine. Intr-unul din cele mai grele momente din viata mea, mi-ai alungat temerile, mi-ai dat putere si curaj sa merg mai departe cu zambetul pe buze, ai risipit ceata de incertitudine ce ma invaluia. Si uite asa..deodata..s-a facut lumina, lucrurile care mi le-ai spus s-au adeverit rand pe rand, intrebarile mele au primit raspuns si eu am devenit puternica iar, castigand in tine un sfatuitor, un stalp de rezistenta si un prieten. Imi doresc din suflet sa iti dea Dumnezeu sanatate si sper sa nu te pierd vreodata. Esti un suflet deosebit de special si ai un har nativ ! Multumesc din inima!
 

Andrei Oprea  recomandă Confident Consult

Luisa are capacitatea de a interpreta hărțile astrale pe cât de rațional, pe atât de paranormal. Cred că este cel mai bun astrolog din România la ora actuală. Îmbină inspirat expertiza psihologică pe care o are cu știința astrologiei. Recomand cu căldură.

Ioana Sprite a evaluat Confident Consult

O iubesc! Este unul dintre oamenii pe care ma pot baza si care imi este alaturi in momentul cand sunt intr-un impas.

Gina Marine a evaluat Confident Consult

Un om minunat, un profesionist desavarsit ! Poti avea incredere ca problemele cu care te confrunti au o rezolvare.
Iubeste si se daruieste acestei profesii si de aici vin si rezultatele muncii, care nu este deloc usora!
Serozitatea si deschiderea este o alta calitate de necontestat. Bazati-va pe ea!
Un om frumos la trup si suflet. Va multumim pentru tot si va iubim!

Angela Sabaru  recomandă Confident Consult

Erudiție, luciditate, empatie responsabilitate, un "pachet complet", profesionalism %.

 

 

Monica Liche a evaluat Confident Consult

Genială! De fiecare dată! Și asta de multi, mulți ani. 

Dan Lungu a evaluat Confident Consult

Servicii de astrologie de mare calitate si profesionalism, dublate de o voce cu un adevarat farmec ezoteric.

 

Alexandru Damian a evaluat Confident Cosult

O cunosc pe Luisa de peste 15 ani, abia primeam buletinul. In toti acesti ani am pastrat legatura, uneori la ani, alteori la distanta de luni. De fiecare data o placere, de fiecare data motivat sa revin. Cu siguranta, harul ei profesional in astrologie a mentinut aceasta legatura, alaturi de o personalitate deschisa si vesela. Mult succes in tot ce iti propui!

Horoscop de o mare acuratețe, profesionist întocmit, cu informații ce pot sta la baza eșecului sau succesului personal uneori ! Mult succes în continuare!

 

Eva Damian a evaluat Confident Consult

Am avut sansa sa verific de-a lungul a multor ani, veridicitatea horoscoapelor pe care mi le-a intocmit Luisa. Cu toata increderea v-o recomand.

Singurul horoscop destul de precis, incat sa te hotarasti daca joci sau nu la LOTO!

 

 

Ai o întrebare?