Ce va rezerva astrele in saptamana 6-12 februarie ?

Împartirea zodiilor în decani este un vechi instrument de astrologie foarte util pentru reducerea marjei de eroare în previziuni. Pentru şi mai multă acurateţe, citiţi şi previziunile pentru decanul Ascendentului dv.

 

BERBEC
Semn de foc, cardinal (spirit întreprinzător), masculin (extrovertit), dominat de planeta Marte.
Verb reprezentativ: „eu sunt”.

Primul decan: (21.03 – 30.03) Sunteţi hotărât să vă îmbunătăţiţi poziţia socială şi profesională şi treceţi la fapte, numai că aveţi tendinţa de a adopta o atitudine cam dură şi independentă, iar de aici se pot isca divergenţe.
Al doilea decan: (31.03 – 09.04) Este posibil să intraţi într-un conflict cu şeful dvs. dar dacă vă veţi păstra calmul, situaţia se va detensiona de la sine, fără a avea repercursiuni. Aveţi grijă la sănătate.
Al treilea decan: (10.04 – 19.04) Săptămâna debutează cu mici satisfacţii profesionale, ca rezultat al eforturilor de până acum. Relaţiile cu străinii, călătoriile îndepărtate, specializările sau studiul aprofundat sunt avantajate.

TAUR
Semn de pământ, fix (stabilitate), feminin (introvertit), dominat de planeta Venus.
Verb reprezentativ:  „eu am”

Primul decan: (20.04 – 30.04) Conjunctura astrală vă protejează în plan sentimental, dându-vă ocazia să realizaţi tot ce v-aţi propus în această direcţie. Neînţelegerile mai vechi pot fi depăşite datorită unui dialog calm şi echilibrat.
Al doilea decan: (01.05 – 10.05) Vi se oferă şanse de succes, dar pe care trebuie să le abordaţi cu înţelepciune şi fără pripeală. Dacă întîmpinaţi obstacole în îndeplinirea obiectivelor, apelaţi la ajutor.
Al treilea decan: (11.05 – 21.05) Este posibil să aveţi probleme de sănătate datorită stresului, şi de aceea poate că nu ar strica să vă treceţi în program ceva mai mult timp pentru odihnă. 

GEMENI
Semn de aer, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Mercur.
Verb reprezentativ: „eu gandesc”

Primul decan: (21.05 – 31.05) Fizic şi psihic sunteţi în formă. Dispuneţi de o vitalitate excelentă, iar starea de spirit este calmă şi optimistă. În viaţa socio-profesională vor apărea noi oportunităţi, pe care le aşteptaţi demult.
Al doilea decan: (01.06 – 10.06) Finanţele vă preocupă intens şi, dacă nu vă lăsaţi amăgit de promisiuni înşelătoare, poate fi rost de câştiguri bunicele. Pentru că tendinţa de risipă e cam mare, mai întâi achitaţi-vă obligaţiile.
Al treilea decan: (11.06 – 21.06) Ambiţios şi tenace, reuşiţi întotdeauna să vă atingeţi scopurile, mai devreme sau mai târziu. În această săptămână aveţi o energie deosebită şi nimic nu vă poate doborî.

RAC
Semn de apă, cardinal (spirit întreprinzător), feminin (introvertit), dominat de Lună.
Verb reprezentativ: „eu simt”

Primul decan: (22.06 – 01.07) Interesul pentru cuplu este puternic, dar problema este că nu sunteţi dispus la concesii şi nici nu aveţi răbdare să ascultaţi ce îşi doreşte partenerul. Dacă nu vă corijaţi atitudinea, certurile şi supărările nu sunt excluse.
Al doilea decan: (02.06 – 12.07) La serviciu vi se vor da sarcini diferite iar inspiraţia vă va ajuta să vă descurcaţi cu brio. Dacă vreţi să vă convingeţi superiorii ierarhici să fie de acord cu iniţiativele dvs., acum e momentul.
Al treilea decan: (13.07 – 22.07) Vă  preocupă punerea în practică a unor planuri. De idei nu duceţi lipsă, dar n-ar strica să căutaţi un specialist cu care să puteţi discuta, pentru a vedea cât de fiabile sunt acestea.

LEU
Semn de foc, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de Soare.
Verb reprezentativ: „eu vreau

Primul decan: (23.07 – 02.08) Aveţi un tonus foarte bun, ba chiar sunteţi hiperactiv. Totuşi, aveţi tendinţa de a  vă pripi în acţiuni, sunteţi agresiv şi vă atrag situaţiile riscante. Mai multă prudenţă nu strică.
Al doilea decan: (03.08 – 12.08) Dat fiind că în prima parte a săptămânii veţi fi mai agitat, mai irascibil, este foarte posibil ca relaţiile cu cei din jur să fie mai tensionate decât de obicei.
Al treilea decan: (13.08 – 22.08) Vi se ivesc destule oportunităţi de a vă remarca, iar creativitatea şi entuziasmul vor contribui la succes. Totuşi, sunteţi predispus la divergenţe cu colegii şi colaboratorii.

FECIOARĂ
Semn de pământ, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planeta Mercur.
Verb reprezentativ: „eu analizez”

Primul decan: (23.08 – 02.09) Veţi fi implicat într-o mulţime de activităţi, însă nu numai că nu veţi fi deranjat de acest lucru dar chiar vă veţi simţi stimulat. Aveţi grijă să nu apară vreo încurcătură legată de hârtii sau acte. 
Al doilea decan: (03.08 – 12.09) Nu prea sunteţi mulţumit de cum evoluează relaţia cu persoana iubită. Problemele de serviciu, deşi nu sunt grave, vă împiedică să vă concentraţi atenţia asupra partenerului.
Al treilea decan: (13.08 – 22.09) Beneficiaţi de o bună concentrare pe care o puteţi folosi cu succes în activităţi intelectuale. În general, nu veţi avea parte de evenimente deosebite în această săptămână.

BALANŢĂ
Semn de aer cardinal (spirit întreprinzător), masculin (extrovertit), dominat de planeta Venus.
Verbe reprezentative: „eu echilibrez”

Primul decan: (23.09 – 02.10) Perioada următoare se anunţă a fi favorabilă din punct de vedere financiar, însă va trebui să fiţi atent la sănătate. Nu ar strica un control medical de rutină.
Al doilea decan: (03.10 – 13.10) Domeniul financiar încă vă dă de furcă, căci vă este din ce în ce mai greu să faceţi faţă cheltuielilor ce se impun. Deşi nu vedeţi o rezolvare imediată, ea nu va întârzia să apară.
Al treilea decan: (14.10 – 23.10) Conştient de valoarea dvs., ştiţi cum să luptaţi pentru a vă impune punctul de vedere şi cum să obţineţi avantaje din orice situaţie. Iute şi eficient, treceţi direct la fapte, fără să vă mai pierdeţi în amănunte.

SCORPION
Semn de apă, fix (stabilitate),  feminin (introvertit), dominat de planetele Marte şi Pluton.
Verb reprezentativ: „eu doresc”

Primul decan: (24.10 – 02.11) La serviciu veţi avea foarte mult de lucru, lucru care vă va obosi peste măsură. Atmosfera va fi cam tensionată şi de aceea ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, mai ales că nu veţi rezolva nimic.
Al doilea decan: (03.11 – 12.11) Activităţiile intelectuale sunt favorizate, iar dacă aveţi de dat vreun examen sau dacă doriţi să participaţi la un concurs, nu trebuie să aveţi emoţii deoarece şansa este de partea dvs.
Al treilea decan: (13.11 – 22.11) În ciuda comodităţii ce vă caracterizează, va trebui să vă mobilizaţi pentru a rezolva nişte treburi pe care le-aţi tot pasat până acum. Ar fi bine să nu mai amânaţi, pentru a evita încurcăturile.

SĂGETĂTOR
Semn de foc, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Jupiter.
Verb reprezentativ: „eu văd”

Primul decan: (22.11 – 01.12) Problemele pe care le aveţi de o bună bucată de timp vor începe să-şi găsească rezolvarea începând cu această săptămână. Chiar dacă procesul este lent, puteţi să vă consolaţi cu ideea sunteţi pe drumul cel bun.
Al doilea decan: (02.12 – 11.12 Aveţi un program destul de încărcat încât nu veţi mai şti ce să rezolvaţi mai repede. Abordaţi treburile în ordinea priorităţilor, fără a da dovadă de pripeală.
Al treilea decan: (12.12 – 21.12) Această săptămână poate aduce perspectivele unor schimbări în viaţa socio-profesională. Datorită acestui fapt, veţi fi predispus la o uşoară izolare, pentru a vă putea gândi la deciziile ce vor trebui luate.

CAPRICORN
Semn de pământ, cardinal (spirit întreprinzător), feminin (introvertit), dominat de planeta Saturn.
Verbe reprezentative: „eu organizez”

Primul decan: (22.12 – 31.12) ) Săptămână încărcată cu o mulţime de activităţi cotidiene dar ofertantă, în care puteţi obţine şi mici realizări de natură materială. Relaţiile cu partenerul vor fi foarte bune.
Al doilea decan: (01.01 – 10.01) Nu prea aveţi timp să vă odihniţi căci o mulţime de treburi vă vor solicita. Agitat şi uşor împrăştiat, va trebui să  vă organizaţi acţiunile, dacă doriţi să le terminaţi în timp util.
Al treilea decan: (11.01 – 20.01) Problemele legate de tensiunea nervoasă căpătată din cauza supraîncărcării de la serviciu  par să se răsfrângă asupra sănătăţii şi chiar a bunei dvs. dispoziţii.

VĂRSĂTOR
Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (introvertit), dominat de planetele Saturn şi Uranus.
Verb reprezentativ: „eu ştiu”

Primul decan: (21.01 – 29.01) Sunteţi preocupat de problemele pe care le aveţi de rezolvat la serviciu. Ca atare, este foarte foarte posibil să fiţi obligat să faceţi unele drumuri pentru a pune nişte lucruri la punct.
Al doilea decan:(30.01 – 08.02) Aveţi toate şansele să începeţi o nouă activitate, mai ales că din punct de vedere social şi profesional nimic nu pare să stea în calea dorinţelor dvs.
Al treilea decan: (09.02 – 18.02) Relaţia cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Sunteţi destins şi relaxat, fapt care va duce la consolidarea legăturii existente.

PEŞTI
Semn de apă, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter şi Neptun.
Verb reprezentativ: „eu cred”

Primul decan: (19.02 – 28/29.02) Va trebui să priviţi cu mai multă atenţie partea financiară. Veţi fi înclinat să cheltuiţi pentru plăcerea proprie, iar dacă veţi ceda tentaţiei, veţi regreta mult timp această nesăbuinţă.
Al doilea decan: (01.03 – 10.03) Folosiţi-vă intuiţia, care vă este proverbială, pentru a evalua promisiunile de care veţi avea parte în această perioadă. Există riscul ca multe dintre acestea să fie fără acoperire.
Al treilea decan: (11.03 – 20.03) Este posibil să primiţi o ofertă pentru un nou job. Gândiţi-vă la ceea ce este cu adevărat mai bine pentru dvs., din perspectiva ţelurilor pe termen lung pe care vi le-aţi propus.

 

Marie-Luisa Beldiman, 25 de ani de astrologie

Citeşte "O sedinta de astrologie cu mine" aici: www.confident-consult.ro/news/o-sedinta-de-astrologie-cu-mine/

 

Abonare newsletter