Fascinantul Don Juan

                        

Ati intalnit vreodata un barbat care v-a facut sa va simtiti admirata, dorita, tot timpul in centrul atentiei, care va suna „doar pentru a va auzi glasul” ?

Ati simtit ca ati gasit partenerul ideal si v-ati lasat prinsa in jocul dragostei, facandu-va iluzii in legatura cu o viata plina de iubire si pasiune ?

N-ati inteles de ce ati fost parasita pentru alta femeie tocmai cand totul mergea perfect ? 

Sau ati descoperit ca faceati parte dintr-un adevarat harem in timp ce el va asigura ca va iubeste numai si numai pe dvs. ?

Inseamna ca ati avut ghinionul de a-l intalni pe Don Juan, barbatul care nu iubeste femeia ci femeile. Iar daca nu l-ati intilnit inca, va voi da citeva indicii referitoare la „semnele lui particulare” pentru a nu cadea in capcana iubirii lui efemere.

* Relatia evolueaza intr-un ritm prea rapid, avand tendinta de a va aduce aproape de al noualea cer, fara a avea o baza solida.

* Se eschiveaza cand vorbiti despre viitor, pretexand ca vrea ca lucrurile sa evolueze de la sine.

* Face promisiuni, unele chiar importante, pe care le uita indata.

* Ezita cand e vorba de a va prezenta familiei si prietenilor lui sau de a fi prezentat alor dvs.

* Cand vorbeste despre viitor, foloseste mai degraba pronumele „eu” decat „noi” („la vara eu voi merge la...” si nu „la vara noi vom merge…”).

* Are dispozitii schimbatoare, trecand cu usurinta de la exuberanta la deprimare.

Daca nu aveti de gand sa va implicati prea tare, poate doar pentru o relatie de-o vara, acest barbat poate fi o companie foarte placuta, mai ales ca usorul sau infantilism psihologic ii poate da un aer proaspat si reconfortant. Dar daca veti avea senzatia ca il veti putea schimba legindu-l de dvs. printr-o casatorie, atunci trebuie sa va avertizez ca riscati sa aveti o viata destul de instabila linga el. Dupa o vreme va va parasi pentru o bere cu „baietii”, o delegatie sau o plimbare solitara. Pentru el, distanta este un fel de supapa de siguranta, departe putandu-se gandi la dvs. in termenii cei mai frumosi.Dupa care vor urma declaratii pline de tandrete si pasiune, flori, daruri coplesitoare. 

Dar nu trebuie sa uitati ca un astfel de barbat stie sa daruiasca lucruri insa nu si pe sine, iar dupa un timp din nou va simti nevoia imperioasa de a va parasi, pentru ca pe urma sa revina. Acest ciclu se va repeta iar… si iar… si iar...

 

 

Poate va intereseaza si https://www.confident-consult.ro/news/iubire-si-prejudecata/https://www.confident-consult.ro/news/iubire-si-prejudecata/

Ai o întrebare?