PAŞI DE URMAT PENTRU COMANDAREA ŞI PLATA SERVICIILOR

PASUL 1Comandarea prealabilă a serviciului dorit, solicitatarea de informaţii, cât şi verificarea disponibilităţii mele pentru o anumită dată şi oră, se va face prin sms sau whatsapp (număr de telefon: 0763.686.068), prin mail (contact@confident-consult.ro) sau folosind formularul de comandă din acest site.

PASUL 2: Contravaloarea serviciului se va face în avans, în contul bancar de mai jos, ulterior fiind emisă factura aferentă sumei achitate.                                                                                                                                                                                                                                                       

 Nume: MARIE-LUISA BELDIMAN            

LEI: Banca Transilvania, IBAN: RO54BTRLRONCRT0251764901

EURO: Banca Transilvania, IBAN: RO04BTRLEURCRT0251764901

USD: Banca Transilvania, IBAN: RO08BTRLUSDCRT025176490

După înregistrarea plăţii, vei primi un mesaj cu confirmarea datei şi orei la care va avea loc şedinţa. 

TERMENI ŞI CONDIŢII

* Ai la dispoziţie 24 de ore, de când am stabilit împreună data şi ora la care ne vom auzi, pentru a achita contravaloarea acesteia. În caz contrar, programarea se va anula automat. 

* În caz că optezi pentru un anumit serviciu şi, din diverse motive, nu mai poţi beneficia de el, suma depusă va fi valabilă pentru o şedinţă ulterioară sau, la cerere, îţi voi emite un voucher pe care îl poţi ceda altei persoane.

* Consultaţiile sunt TELEFONICE sau pe WhatsApp. Cu 5 minute înainte de terminarea minutelor alocate, se va auzi un semnal de alarmă, care va indica faptul că şedinţa se apropie de sfârşit şi în curând convorbirea noastră se va întrerupe. Dacă doreşti să o continuăm, poţi opta pentru achitarea unui supliment de 15, 30 sau de 60 minute. 

 

Nu ştii care este programul meu sau care este preţul unei consulaţii? Află aici: www.confident-consult.ro/products/tarif-unic-pentru-orice-tip-de-consultatie/

FORMULAR PENTRU PROGRAMARE

Datele exacte ale naşterii sunt necesare doar pentru astrologie.

Ai o întrebare pentru mine?