Cum te influenteaza ziua saptamanii in care te-ati nascut?

   

 

 

 

 

Patroana zilei, Luna, aduce putere de adaptare si umanism, altruism si creativitate.

Persoanele nascute intr-o zi de luni in general sunt tandre, visatoare si sensibile. Desi ziua predispune la indecizie, cei nascuti in aceasta zi au reale aptitudini pentru practicarea unor profesiuni in justitie, pentru ca aceasta indecizie ii indeamna spre o mai adanca cugetare asupra hotararilor pe care trebuie sa le dea.

In dragoste, femeii nascuta luni ii este greu sa traiasca singura. De altfel, ea nu se simte implinita decat atunci cand devine mama. Barbatul nascut intr-o zi de luni este si el sensibil, mare cautator al companiei femeilor, dar nu este un fluturas din floare-n floare, ci o persoana devotata si iubitoare. Amandoi simt o nevoie acuta de intelegere si armonie.

Nativi ai zilei: Colin Farrell, Alicia Silverstone, Andrea Parker, Annabella Sciorra, Antonio Banderas, Billy Zane, Bono, Broke Shields, Chad Allen, Dido, Erik Von Detten, George Michael, Julia Louis-Dreyfus, Julia Roberts, Kate Winslet, Katie Holmes, Lauryn Hill, Leelee Sobieski, Matt Dillon, Naomi Watts, Nicolas Cage, Penelope Cruz, Reese Witherspoon, Sean Peen, Steffi Graf.

   

 

 

Patronul zilei este  Marte, cei nascuti in aceasta zi avand sanse de afirmare in viata artistica si bucurie de a trai.

Sunt persoane generoase si entuziaste. Ziua de marti da nativilor certe sanse de succes in viata, ei putand desfasura orice fel de activitate, deoarece nu au influente negative care sa le ingradeasca accesul catre una sau alta dintre meserii, functii sau profesii.

In dragoste, femeia nascuta in zi de marti este patimasa si generoasa. Nu numai ca ofera mult, dar ceea ce ofera este dat din plin si de buna calitate. Are simtul umorului, un spirit viu si este o persoana independenta. Nu iubeste monotonia. Barbatul nascut in aceasta zi este un entuziast si, desi face impresia unei persoane lipsita de putere de concentrare, este un tip seducator, care doreste ca partenera sa sa se simta bine. Amandoi sunt persoane iubitoare de succes si chiar muncesc mult pentru aceasta.

Nativi ai zilei: Anna Nicole Smith, Ashton Kutcher, Ben Stiller, Brad Pitt, Brendan Fraser, Calista Flockhart, Craig David, Dennis Rodman, Janet Jackson, Jared Leto, Jennifer Garner, Jessica Alba, Kate Moss, Keira Knightley, Leonardo DiCaprio, MacCaulay Culkin, Marilyn Manson, Michael J. Fox, Minnie Driver, Natalie Portman, Pamela Anderson, Puff Diddy,Tia Carrere, Quentin Tarantino.

    

 

 

Patronul zilei: Mercur.  Confera nativilor acestei zile discretie si stabilitate, abilitati comerciale si de comunicare, cat si capacitatea de a se pune in slujba semenilor.

Sunt persoane constiincioase si cinstite, cu o infatisare discreta si rezervata. Cei nascuti in aceasta zi a saptamanii sunt predestinati a fi oameni ordonati, cu capacitati profesionale multiple si cu un trend ascendent al vietii. De asemnenea, sunt predestinati pentru a depune eforturi in profesiune iar munca lor le va asigura un progres stabil. Vor duce o viata pasnica, lipsita de evenimente destabilizatoare.

In dragoste, femeia pretuieste onestitatea si sentimentele adevarate mai presus de frumusetea fizica. Barbatul nascut miercuri poseda un anumit gen de pudoare, care ascunde nebanuite rezerve de tandrete. Este fidel, atent si considera foarte importante stabilitatea si siguranta afectiva.

Nativi ai zilei: Jennifer Love Hewitt, Shakira, Ben Affleck, Bill Murray, Britney Spears, Chelsea Clinton, Christian Slater, Coollo, Courtney Love, Eminem, Enrique Iglesias, Jodie Foster, John Cusack, Lisa Nicole Carson, Luke Perry, Marcia Cross, Mariah Carey, Michael C.Hall, Michael Jordan, Natalie Imbruglia, Parker Posey, Rick Schroder, Ricky Martin, Salma Hayek, Trey Parker.

 

 

Jupiter este patronul zilei, ceea ce confera nativilor un spirit liber si nelinistit.

Sunt persoane iubitoare de aventura, independenta, libertate insa unii nativi pot avea si calitati intuitive sau profetice deosebite. Nativii de joi vor fi inclinati spre profesiuni care sa le ofere adrenalina de care au nevoie, destinul lor inclinandu-i catre agitatie si efort fizic. In general, se vor dovedi competitivi in toate domeniile, datorita dorintei lor de expansiune continua.

In dragoste, femeia este entuziasta si nerabdatoare ; ii place libertatea fara a fi libertina, aventura platonica, dar si experientele noi. Este naturala si spontana. Barbatul nascut in zi de joi este un seducator innascut. El se teme de casatorie, pe care o percepe ca pe o ingradire a libertatii lui mult iubita. Dar cand devine sot si tata este de o tandrete remarcabila, fiind capabil de o dragoste profunda.

Nativi ai zilei: Jennifer Aniston, Michael Chang, Angelina Jolie, Antonio Sabato Jr., Brucce Willis, Cameron Diaz, Christina Aguilera, Claudia Schiffer, Cuba Gooding Jr., Elizabeth Hurley, Ethan Green Hawke, Jessica Simpson, Kate Hudson, Kylie Minogue, Marisa Tomei, Matt Le Blanc, Mattew McConaughey, Matthew Perry, Meg Ryan, Milla Jovovich, Paul Walker, Tori Spelling, Victoria Beckham, Vin Disel.

    

 

 

Patroana zilei, Venus, aduce dragoste si inspiratie, cugetare si filozofie, putere de gandire si protectie. Nativii acestei zile a saptamanii sunt romantici, artisti, mari iubitori de familie, dar si predestinati spre analiza, meditatie, studiu. Dovedind o intelegere mai presus de obisnuit, pot fi scriitori, artisti in toate domeniile si pot profesa in invatamantul de toate gradele. In mod obisnuit dintre acesti nativi se aleg voluntarii pe probleme umanitare si binefacere.

In dragoste, femeia este fascinata de tot ce e frumos si armonios. Are nevoie sa fie protejata si echilibrata in mijlocul familiei. Barbatul nascut vineri este un artist cu farmec si plin de dragoste. El vrea sa fie iubit si apreciat : cuplul si familia sunt ideale pentru el.

 Nativi ai zilei: Andre Agassi, Cate Blanchett, Charlize Theron, Chris Tucker, Clive Robertson, David Duchovny, Demi Moore, Maradona, Dustin Diamond, Eddie Murphy, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Helen Hunt, Hether Lockear, Liv Tyler, Martin Lawrence, Michael Owen, Nastassja Kinski, Nicole Wood, Peta Willson, Sophie Marceau, Tea Leoni, Tim Robbins, Uma Thurman, Will Smith.

 

 

Saturn ii predestineaza pe nativi pentru acumulare de cunostinte, autoritate, organizare, afirmare sociala.

Nativii acestei zile sunt misteriosi, individualisti dar, totodata, mari iubitori de copii. Doritori de bogatie, ei aspira catre putere. De asemenea, indatoririle sociale sunt pentru ei litera de lege. Manifestand certe calitati de organizare si indrumare, pot alege profesiuni in care sa isi manifeste autoritatea, cum ar fi profesori sau politicieni. Sunt buni organizatori ai activitatilor profesionale sau multimilor.

In dragoste, femeia este retinuta ; desi arboreaza un aer de indiferenta, in fond este o emotiva in sufletul careia clocotesc sentimente puternice. Pentru femeia nascuta sambata, seductia trebuie sa fie mai intai intelectuala. Barbatul de sambata, fiinta independenta ce poate trai singura, este si el un discret. Pe dinauntru un mare emotiv, are oarece probleme sa arate aceasta: nu e omul declaratiilor inflacarate, dar te poti baza pe el. Ambii iubesc si isi doresc copiii.

Nativi ai zilei: Carmen Electra, Christina Appelgate, Daryl Hannah, Elisabeth Berkley, Elisabeth Shue, Jason Priestley, Jennifer Grant, Jim Caviezel, Jude Law, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Matt Damon, Michael Stipe, Mira Sorvino, Orlando Bloom, Rebecca DeMornay, Sarah Chalke, Scottie Pippen, Serena Williams, Shania Twain.

    

 

 

Patronata de Soare, duminica predispune nativii nascuti in aceasta zi la autocunoastere si implinire, ideal si scop, creativitate si autoritate.

Nativii de duminica sunt increzatori in sine, ambitiosi, impulsivi si voluntari. Ei sunt, de obicei, aceia care conduc, fiind initiatori prin excelenta. Dintre persoanele nascute duminica se aleg conducatorii, de la sefii de echipa sau de birou pana la general-manageri ori sefi de guvern sau stat. In general, au initiativa si autoritatea.

In dragoste, femeia nascuta duminica este caracterizata de pasiune. Vrea un partener supus pe care sa-l conduca, ea fiind motorul cuplului. Barbatul nascut duminica este foarte protector cu femeia sa; el spera sa obtina de la ea recunostinta, mai mult decat dragostea. Este sensibil la complimente si-i place sa se asculte vorbind. Si el vrea autoritatea in cuplu.

Nativi ai zilei: Alanis Morissette, Anna Kournikova, Ashley Judd, Benjamin Bratt, Brooke Langton, Carrie-Anne Moss, Chris O’Donnell,  Drew Barrymore, Edith Gonzalez, Gillian Anderson,  Jim Carrey, Juan Pablo Montoya,  Juliette Binoche, Lawrence Fishburne,  Michael Schumacher, Rene Russo, Renee Zellweger, Scott Foley, Tara Fitzgerald, Thalia, Tom Cruise, Vanessa Williams, Winona Ryder, Yasmine Bleeth.

 

* Poate te intereseaza si zodiacul floral:   www.confident-consult.ro/news/zodiacul-floral

Ai o întrebare?